Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuality

Příspěvky

Reklama na našich stránkách

24. 8. 2017

V minulém školním roce jste byli zvyklí na třídní stránky bez reklam. Toto prostředí je však placené. Já využívám stránky zdarma, zde se však reklamy objevují. Zastávám názor, že inzerce není tak rušivá a závadná, aby odlákala vás, rodiče, přečíst si několikrát týdně, co se v naší třídě děje. V případě, že zastáváte jiný názor, napište mi komentář k tomuto článku (klik Celý příspěvek, napsat komentář, klik Odeslat).

 
Celý příspěvek / Rubrika: Aktuality / Komentářů: 1

Není pero, jako pero

14. 8. 2017

V papírnictvích najdete téměř nekonečnou nabídku psacích potřeb, člověk se v nich těžko vyzná a rada prodávajícího nemusí být správná pro každého. Děti i my dospělí jsme masírováni reklamou módních výstřelků a barevností novinek. Ne vždy znamená moderní = kvalitní.

Psaní plnicím perem je velmi vhodné pro počáteční psaní pro praváky i leváky a i nadále pro děti zůstává kvalitním prostředkem písemného projevu. DOPORUČUJI VÁM, ABY VAŠE DÍTĚ SETRVÁVALO U PSANÍ PLNÍCÍM PEREM, ZAKONČENÉM KLASICKOU ŠPIČKOU. Neničí si vlastní rukopis, návyky psaní, přítlak na papír apod. Rychlost psaní i rukopis se během čtvrté třídy výrazně mění a způsob či technika psaní u plnicího pera tyto jevy jen podporuje. Našla jsem na internetu zajímavý článek k této problematice. Čtěte dále...

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5